Slávka Budínová

Slávka Budínová
Povolání: herec

66

Počet fanoušků

Rodné jméno: Dobroslava Budínová
Národnost: česká
Datum narození: 21. 04. 1924
 

Filmografie

2001 Ani svatí, ani andělé Ani svatí, ani andělé babička
1998 Dvojrole Dvojrole docentka
1985 Kára plná bolesti Kára plná bolesti Carmen
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1977 Pasiáns Pasiáns Doležalová
1977 Honza málem králem Honza málem králem selka
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem Honzova matka
1975 Pacho, hybský zbojník Pacho, hybský zbojník Marie Terezie
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu Pavelková
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu Krejčová
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta Rosmusová
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně Ofka
1972 Podezření Podezření
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1971 Svědectví mrtvých očí Svědectví mrtvých očí
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Hry lásky šálivé Hry lásky šálivé Náušnice - paní
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Dlouhá bílá nit Dlouhá bílá nit matka
1970 Pan Tau přichází Pan Tau přichází Emilova maminka
1970 Pan Tau naděluje Pan Tau naděluje Emilova maminka
1970 PAN TAU - I. seriál: Pan Tau a neděle PAN TAU - I. seriál: Pan Tau a neděle matka
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna Provazníková
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1968 Objížďka Objížďka Vránová
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1967 Soudničky Soudničky
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión Eliška
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já Pokorná
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Marie
1965 Zlatá reneta Zlatá reneta
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1962 Blbec z Xeenemünde Blbec z Xeenemünde Hilda Habichtová, Brunova matka
1958 Povodeň Povodeň
1952 Anna proletářka Anna proletářka Vrbová