Soběslav Sejk

Soběslav Sejk
Povolání: herec

50

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 09. 10. 1922
 

Filmografie

1999 Princezna ze mlejna 2 Princezna ze mlejna 2
1993 Noc rozhodnutí Noc rozhodnutí
1990 Divoká srdce Divoká srdce
1982 Zelená vlna Zelená vlna
1982 V týlu nepřítele V týlu nepřítele
1981 Každému jeho nebe Každému jeho nebe Suk
1980 Útěky domů Útěky domů
1979 Causa Králík Causa Králík soudce Špaček
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 Mladý muž a bílá velryba Mladý muž a bílá velryba ředitel Bartík
1977 Paličova dcera Paličova dcera koňař Podleský
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Berka
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Větrné moře Větrné moře
1969 Směšný pán Směšný pán
1963 Strach Strach
1962 Praha nultá hodina Praha nultá hodina
1959 O medvědu Ondřejovi O medvědu Ondřejovi princ Hynek
1959 Konec cesty Konec cesty Popelka
1959 Sny na neděli Sny na neděli
1958 Povodeň Povodeň
1954 Frona Frona nový geometr
1952 Únos Únos
1952 Nástup Nástup Gromov
1950 V trestném území V trestném území
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1945 Řeka čaruje Řeka čaruje