Sonny Landham

Sonny Landham
Povolání: herec

14

Počet fanoušků

Rodné jméno: William Landham
Národnost: americká
Datum narození: 11. 02. 1941
 

Filmografie

1993 Karate Tiger 6. Karate Tiger 6.
1987 Predátor Predátor
1986 Firewalker Firewalker
1985 Tucet špinavců - Druhá mise Tucet špinavců - Druhá mise
1982 Poltergeist Poltergeist
1981 Jižanská pohostinnost / Jižanský komfort / Operace "Southern Comfort" / ... Jižanská pohostinnost / Jižanský komfort / Operace "Southern Comfort" / ...
1980 Glorie Glorie
1979 Warriors / Válečníci Warriors / Válečníci