Stanislav Hájek

Stanislav Hájek
Povolání: herec

41

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 29. 06. 1924
 

Filmografie

1994 Nexus Nexus Ellid
1993 Krvavý román Krvavý román vysoký jezuita
1991 Obecná škola Obecná škola
1984 Komediant Komediant stařík z Kamenice
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece
1977 Osada Havranů Osada Havranů
1977 Volání rodu Volání rodu
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Osud jménem Kamila Osud jménem Kamila
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá...
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1971 Tatínek na neděli Tatínek na neděli
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1970 Pan Tau a samá voda Pan Tau a samá voda dopravní strážník
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1967 Čtyři v kruhu Čtyři v kruhu
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně muž z vrátnice
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl