Steve McQueen

Steve McQueen
Povolání: herec

počet fanoušků

23

Rodné jméno: Terence Steven McQueen
Národnost: americká
Datum narození: 24. 03. 1930
 

Filmografie:

1980 Lovec Lovec
1980 Tom Horn Tom Horn
1974 Skleněné peklo Skleněné peklo
1973 Motýlek Motýlek
1972 Útěk Útěk
1971 Le Mans Le Mans Michael Delaney
1969 Pobertové Pobertové
1968 Případ Thomase Crowna Případ Thomase Crowna
1966 Strážní loď Sand Pebbles Strážní loď Sand Pebbles
1966 Nevada Smith Nevada Smith Nevada Smith/Max Sand/Fitch
1965 Když do deště se dá Když do deště se dá Henry Thomas
1963 Muž, o němž nic nevím / Muž, o kterém nic nevím / Muž, kterého mám ... Muž, o němž nic nevím / Muž, o kterém nic nevím / Muž, kterého mám ... Rocky Papasano
1963 Velký útěk Velký útěk
1962 Peklo je pro hrdiny Peklo je pro hrdiny Reese
1960 Sedm statečných Sedm statečných
1959 Hrstka statečných Hrstka statečných William Louis Ringer
1956 Někdo tam nahoře mě má rád Někdo tam nahoře mě má rád
Přidejte se k nám