Svatopluk Skládal

Svatopluk Skládal
Povolání: herec

66

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 17. 03. 1926
 

Filmografie

1984 Komediant Komediant hospodský ve Wolfenbütelu
1984 Poločas štěstí Poločas štěstí
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč předseda interr. Komise
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy vrátný
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule Srdečný pozdrav ze zeměkoule
1980 Zlatá slepice Zlatá slepice
1980 Útěky domů Útěky domů
1979 Drsná Planina Drsná Planina řidič mlékáren­ského vozu
1977 Stín létajícího ptáčka Stín létajícího ptáčka
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef kramář Čejka
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Zlatovláska Zlatovláska
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti učitel
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna Macek
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! generál
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna číšník
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Vánoce s Alžbětou Vánoce s Alžbětou
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života muž=komik
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión Lejsek
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... agent
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? obhájce
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1964 Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta Šlechetný cowboy Sandy aneb Prohraná nevěsta
1964 Místenka bez návratu Místenka bez návratu
1961 Noční host Noční host montér
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá osvětlovač
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. mechanik
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1960 Případ Lupínek Případ Lupínek
1960 Práče Práče
1959 Pět z milionu Pět z milionu pásek v PKOJF
1958 Žižkovská romance Žižkovská romance
1958 Zde jsou lvi Zde jsou lvi
1953 Výstraha Výstraha
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě kamelot