Sylvester Stallone

Sylvester Stallone
Povolání: herec

počet fanoušků

63

Rodné jméno: Sylvester Gardenzio Stallone
Národnost: americká
Datum narození: 06. 07. 1946
 

Filmografie:

2008 Bigger, Stronger, Faster* Bigger, Stronger, Faster* sebe
2008 Rambo: Do pekla a zpět Rambo: Do pekla a zpět
2006 Rocky Balboa Rocky Balboa
2003 Hráči Hráči Stevens
2003 Taxi 3 Taxi 3
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Ve jménu Angela Ve jménu Angela
2000 Sejměte Cartera Sejměte Cartera
1998 MravenecZ MravenecZ
1997 Země policajtů Země policajtů
1995 Soudce Dredd Soudce Dredd
1994 Specialista Specialista
1992 Stůj, nebo maminka vystřelí! Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Oscar Oscar Angelo Provolone
1990 Rocky 5 Rocky 5
1989 Tango a Cash Tango a Cash
1988 Rambo III Rambo III
1985 Rocky 4 Rocky 4
1985 Rambo 2 Rambo 2
1984 Kočičí zlato Kočičí zlato
1983 Staying Alive Staying Alive
1982 Rambo Rambo
1982 Rocky 3 Rocky 3
1981 Noční dravci Noční dravci detektiv Deke DaSilva
1981 Vítězství / Návrat k vítězství / Nerovný zápas Vítězství / Návrat k vítězství / Nerovný zápas
1979 Rocky 2 Rocky 2
1978 P.Ě.S.T. P.Ě.S.T.
1976 Cannonball! Cannonball!
1976 Rocky Rocky
1975 Sbohem buď, lásko má Sbohem buď, lásko má
1975 Cesta gladiátorů 2000 Cesta gladiátorů 2000 Machine Gun Joe Viterbo
1975 Zajatec 2. avenue Zajatec 2. avenue
1974 Páni Flatbushe Páni Flatbushe
1971 Klute Klute mecenáš diskotéky
1971 Banáni Banáni zločinec v metru

Režie:

2008 Rambo: Do pekla a zpět Rambo: Do pekla a zpět
2006 Rocky Balboa Rocky Balboa
1985 Rocky 4 Rocky 4
1983 Staying Alive Staying Alive
1982 Rocky 3 Rocky 3
1981 Noční dravci Noční dravci
1979 Rocky 2 Rocky 2
Přidejte se k nám