Tanja Reichert

Tanja Reichert
Povolání: herec

17

Počet fanoušků

Národnost: kanadská
Datum narození: 19. 09. 1980
 

Filmografie

2005 Kiss, Kiss, Bang, Bang Kiss, Kiss, Bang, Bang
2004 Klub hrůzy Klub hrůzy
2003 Pravá blondýnka 2 Pravá blondýnka 2
2001 Vzhůru nohama Vzhůru nohama
2000 Scary Movie - Děsnej biják Scary Movie - Děsnej biják
1999 Sabotáž Sabotáž
1999 Nedívej se za sebe / Zapomeň na minulost Nedívej se za sebe / Zapomeň na minulost
1998 Twister se vrací Twister se vrací
1998 Vzpoura v Bílém domě Vzpoura v Bílém domě