Terence Hill

Terence Hill
Povolání: herec

počet fanoušků

44

Rodné jméno: Mario Girotti
Národnost: italská
Datum narození: 29. 03. 1939
 

Filmografie:

1997 Tajná zbraň Tajná zbraň
1995 Průseráři / Blb a blbec Průseráři / Blb a blbec
1987 Dobrodruh Dobrodruh
1985 Superpolicajti z Miami Superpolicajti z Miami
1984 Dvojníci Dvojníci Eliot Vance / Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo
1983 Don Camillo Don Camillo
1981 Kdo najde přítele, najde poklad Kdo najde přítele, najde poklad Alan
1978 Sudá a lichá Sudá a lichá
1977 Pochoduj nebo zemři Pochoduj nebo zemři
1977 Pan Bilión / Pan Billion Pan Bilión / Pan Billion
1975 Chytrák a dva společníci Chytrák a dva společníci Joe Dík
1974 Dva misionáři Dva misionáři otec G.
1973 Mé jméno je Nikdo Mé jméno je Nikdo Nikdo
1971 Pomsta Černého korzára Pomsta Černého korzára
1971 Malý unavený Joe Malý unavený Joe Malý Joe
1970 La collera del vento La collera del vento Marco
1969 Boot Hill / Kopec bot Boot Hill / Kopec bot Cat Stevens
1969 Pravá a levá ruka ďábla Pravá a levá ruka ďábla
1968 Trumfové eso Trumfové eso
1967 Malá Rita Malá Rita
1965 Old Surehand Old Surehand Toby
1965 Petrolejový princ Petrolejový princ
1964 Mezi supy Mezi supy Baker jr.
1964 Vinnetou - Rudý gentleman Vinnetou - Rudý gentleman
1963 Gepard Gepard hrabě Cavriaghi

Režie:

1995 Průseráři / Blb a blbec Průseráři / Blb a blbec
1983 Don Camillo Don Camillo
Přidejte se k nám