Theodor Pištěk

Theodor Pištěk
Povolání: herec

144

Počet fanoušků

Datum narození: 13. 06. 1895
 

Filmografie

1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1956 Synové hor Synové hor
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně
1955 Anděl na horách Anděl na horách
1953 Výstraha Výstraha
1953 Komedianti Komedianti
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk
1952 Anna proletářka Anna proletářka
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš
1950 Veselý souboj Veselý souboj
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář
1946 V horách duní V horách duní
1946 Průlom Průlom
1942 Přijdu hned Přijdu hned
1942 Valentin Dobrotivý Valentin Dobrotivý
1941 Gabriela Gabriela
1941 Rukavička Rukavička
1941 Tetička Tetička
1941 Hotel Modrá hvězda Hotel Modrá hvězda
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1941 Roztomilý člověk Roztomilý člověk
1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe
1940 Poznej svého muže Poznej svého muže
1940 Konečně sami Konečně sami
1940 Dceruška k pohledání Dceruška k pohledání
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna
1940 Babička Babička
1940 Katakomby Katakomby
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1939 Paní Morálka kráčí městem Paní Morálka kráčí městem
1939 Bílá jachta ve Splitu Bílá jachta ve Splitu
1939 Lízino štěstí Lízino štěstí
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1938 Slávko, nedej se! Slávko, nedej se!
1938 Ideál septimy Ideál septimy
1938 Děti na zakázku Děti na zakázku
1938 Lucerna Lucerna
1938 Pozor, straší! Pozor, straší!
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1938 Druhé mládí Druhé mládí
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 Stříbrná oblaka Stříbrná oblaka
1938 Krok do tmy Krok do tmy
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí
1938 Škola, základ života! Škola, základ života!
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara
1937 Krb bez ohně Krb bez ohně
1937 Armádní dvojčata Armádní dvojčata
1937 Rozkošný příběh Rozkošný příběh
1937 Naši furianti Naši furianti
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1937 Klatovští dragouni Klatovští dragouni
1937 Výdělečné ženy Výdělečné ženy
1937 Poručík Alexander Rjepkin Poručík Alexander Rjepkin
1937 Harmonika Harmonika
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Na tý louce zelený Na tý louce zelený
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Sextánka Sextánka
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr
1936 Irčin románek Irčin románek
1936 Divoch Divoch
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Studentská máma Studentská máma
1935 Barbora řádí Barbora řádí
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1935 Jedenácté přikázání Jedenácté přikázání
1934 Dokud máš maminku Dokud máš maminku
1934 Matka Kráčmerka Matka Kráčmerka
1934 Grandhotel Nevada Grandhotel Nevada
1934 Anita v ráji Anita v ráji
1934 Polská krev Polská krev
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka
1934 Hrdinný kapitán Korkorán Hrdinný kapitán Korkorán
1933 Dobrý tramp Bernášek Dobrý tramp Bernášek
1933 S vyloučením veřejnosti S vyloučením veřejnosti
1933 Strýček z Ameriky Strýček z Ameriky
1933 Život je pes Život je pes
1933 Revizor Revizor
1932 Načeradec, král kibiců Načeradec, král kibiců
1932 Tisíc za jednu noc Tisíc za jednu noc
1932 Šenkýřka „U divoké krásy“ Šenkýřka „U divoké krásy“
1932 Děvčátko, neříkej ne! Děvčátko, neříkej ne!
1932 Funebrák Funebrák
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec
1932 Peníze nebo život Peníze nebo život
1932 Kantor Ideál Kantor Ideál
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk
1931 Psohlavci Psohlavci
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra
1931 Miláček pluku Miláček pluku
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský
1931 Muži v offsidu Muži v offsidu
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek
1930 Vendelínův očistec a ráj Vendelínův očistec a ráj
1930 Tonka Šibenice Tonka Šibenice
1929 Svatý Václav Svatý Václav
1929 Takový je život Takový je život
1926 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk
1926 Otec Kondelík a ženich Vejvara I. Otec Kondelík a ženich Vejvara I.
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové
1924 Chyťte ho! Chyťte ho!
1921 Cikáni Cikáni
1921 Jánošík Jánošík
1921 Příchozí z temnot Příchozí z temnot
1917 Pražští adamité Pražští adamité