Tim Robbins

Tim Robbins
Povolání: herec

43

Počet fanoušků

Rodné jméno: Timothy Francis Robbins
Národnost: americká
Datum narození: 16. 10. 1958
 

Filmografie

2008 Město Ember Město Ember Loris Harrow
2008 Šťastlivci Šťastlivci
2006 Králové ro(c)ku Králové ro(c)ku cizinec
2005 Zathura: Vesmírné dobrodružství Zathura: Vesmírné dobrodružství
2005 Válka světů Válka světů
2005 Tajemství slov Tajemství slov
2004 Zprávař Zprávař
2003 Tajemná řeka Tajemná řeka
2002 Pravda o Charliem Pravda o Charliem
2001 Slez ze stromu Slez ze stromu
2000 Všechny moje lásky Všechny moje lásky
2000 Mise na Mars Mise na Mars Woody Blake
1999 Austin Powers: Špión, který mě vojel Austin Powers: Špión, který mě vojel prezident
1998 Miluj bližního svého Miluj bližního svého Oliver Lang
1997 Není co ztratit Není co ztratit Nick Beame
1994 Vykoupení z věznice Shawshank Vykoupení z věznice Shawshank
1994 Záskok Záskok
1993 Pret-A-Porter / Prêt-à-Porter Pret-A-Porter / Prêt-à-Porter
1993 Prostřihy Prostřihy
1992 Bob Roberts Bob Roberts
1991 Horečka džungle Horečka džungle
1990 Jakubův žebřík Jakubův žebřík Jakub Singer
1989 Erik viking Erik viking Erik
1986 Top Gun Top Gun
1984 Sure Thing, The Sure Thing, The

Režie:

1995 Mrtvý muž přichází Mrtvý muž přichází
1992 Bob Roberts Bob Roberts