Tim Roth

Tim Roth
Povolání: herec

počet fanoušků

39

Rodné jméno: Timothy Simon Smith
Národnost: anglická
Datum narození: 14. 05. 1961
 

Filmografie:

2007 Andělé a panny Andělé a panny Gerbino
2007 Youth Without Youth Youth Without Youth
2006 Hazard Hazard Viktor
2005 Nechoď klepat na dveře Nechoď klepat na dveře Sutter
2005 Temné vody Temné vody
2004 Beautiful Country, The Beautiful Country, The kapitán Oh
2003 Zabijte krále Zabijte krále
2002 Emmettův cíl Emmettův cíl John Harrett
2001 Mušketýr Mušketýr Muž v černém
2001 Planeta opic Planeta opic
2000 Chléb a růže Chléb a růže
2000 Vatel Vatel
2000 Šťastná čísla Šťastná čísla
2000 Million Dollar Hotel Million Dollar Hotel Izzy Goldkiss - neuveden
1999 Legenda o "1900" Legenda o "1900" Danny Boodman T.D. Lemon 1900
1997 Gangster Gangster Dutch Schultz
1997 Zvířátka Zvířátka
1997 Lhář Lhář Wayland
1996 Za branami pekla Za branami pekla
1996 Všichni říkají: Miluji tě Všichni říkají: Miluji tě
1995 Rob Roy Rob Roy
1994 Zajatci Zajatci
1994 Malá Oděsa Malá Oděsa Joshua Shapira
1993 Srdce temnoty / Šepot v temnotě Srdce temnoty / Šepot v temnotě
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1990 Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi
1990 Vincent a Theo Vincent a Theo
1989 Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec Mitchell
1988 Jak zabít kněze Jak zabít kněze Feliks
1984 Práskač a jeho kat Práskač a jeho kat

Režie:

1999 Válečná zóna Válečná zóna
Přidejte se k nám