Tom Cruise

Tom Cruise
Povolání: herec

počet fanoušků

50

Rodné jméno: Thomas Cruise Mapother IV.
Národnost: americká
Datum narození: 03. 07. 1962
 

Filmografie:

2008 Valkýra Valkýra
2008 Tropická bouře Tropická bouře
2006 Mission: Impossible III Mission: Impossible III Ethan Hunt
2005 Válka světů Válka světů
2004 Genius - Pocta Ray Charlesovi Genius - Pocta Ray Charlesovi
2003 Poslední samuraj Poslední samuraj
2002 Austin Powers: Goldmember Austin Powers: Goldmember Austin Powers v "Austinopičkách"
2002 Minority Report Minority Report John Anderton
2002 IMAX - Space Station 3D IMAX - Space Station 3D
2001 Stanley Kubrick: Život s filmem Stanley Kubrick: Život s filmem
2001 Vanilkové nebe Vanilkové nebe
2000 Mission Improbable Mission Improbable sebe
2000 M:I-2 M:I-2 Ethan Hunt
1999 Eyes Wide Shut / Spalující touha Eyes Wide Shut / Spalující touha
1999 Magnolia Magnolia Frank TJ. Mackey
1996 Mission: Impossible Mission: Impossible Ethan Hunt
1994 Interview s upírem Interview s upírem Lestat
1993 Firma Firma Mitch McDeere
1992 Navždy a daleko Navždy a daleko Joseph Donelly
1992 Pár správných chlapů Pár správných chlapů Daniel Kaffee
1989 Narozen 4. července Narozen 4. července Ron Kovic
1988 Koktejl Koktejl Brian Flanagan
1988 Rain Man Rain Man
1988 Mladé pušky Mladé pušky
1986 Barva peněz Barva peněz Vincent Lauria
1986 Top Gun Top Gun
1985 Legenda Legenda Jack
1983 Správná hra Správná hra
1983 Outsideři Outsideři
1983 Panictví po americku Panictví po americku
1983 Riskantní podnik Riskantní podnik
1981 Endless Love Endless Love
1981 Večerka Večerka
Přidejte se k nám