Tom Hanks

Tom Hanks
Povolání: herec

počet fanoušků

68

Rodné jméno: Thomas J. Hanks
Národnost: americká
Datum narození: 09. 07. 1956
 

Filmografie:

2008 Great Buck Howard, The Great Buck Howard, The
2007 Soukromá válka pana Wilsona Soukromá válka pana Wilsona
2007 Simpsonovi ve filmu Simpsonovi ve filmu
2006 Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda
2005 Mise na Měsíc 3D Mise na Měsíc 3D
2004 Elvis už odešel Elvis už odešel Mailbox Elvis
2004 Polární expres Polární expres
2004 Terminál Terminál
2004 Lupiči paní domácí Lupiči paní domácí profesor G. H. Dorr
2002 Chyť mě, když to dokážeš Chyť mě, když to dokážeš Carl Hanratty
2002 Road to Perdition Road to Perdition
2000 Trosečník Trosečník
1999 Zelená míle Zelená míle
1999 Toy Story 2: Příběh hraček Toy Story 2: Příběh hraček
1998 Zachraňte vojína Ryana Zachraňte vojína Ryana
1998 Láska přes internet Láska přes internet Joe Fox
1996 To je náš hit! To je náš hit!
1995 4% filmová tajemství 4% filmová tajemství
1995 Toy Story - Příběh hraček Toy Story - Příběh hraček
1993 Philadelphia Philadelphia
1993 Samotář v Seattlu Samotář v Seattlu
1992 Velké vítězství Velké vítězství
1992 Radio Flajer Radio Flajer
1990 Joe proti sopce Joe proti sopce Joe Banks
1990 Ohňostroj marnosti Ohňostroj marnosti Sherman McCoy
1989 Turner a Hooch Turner a Hooch
1988 Velký Velký
1988 Pointa Pointa
1987 Zátah Zátah
1986 Vůbec nic společného Vůbec nic společného
1985 Blázni a dobrovolníci Blázni a dobrovolníci Lawrence Bourne III
1985 Muž s červenou botou Muž s červenou botou Richard
1984 Pánská jízda Pánská jízda Rick Gassko
1984 Žbluňk! Žbluňk!

Režie:

1996 To je náš hit! To je náš hit!
Přidejte se k nám