Tomáš Töpfer

Tomáš Töpfer
Povolání: herec

49

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 01. 1951
 

Filmografie

2005 Jak se krotí krokodýli Jak se krotí krokodýli starosta
2003 Jak básníci neztrácejí naději Jak básníci neztrácejí naději Ředitel Sahulák
1996 Pasáž Pasáž Uxa
1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali Ještě větší blbec, než jsme doufali JUDr. Wágner
1993 Konec básníků v Čechách Konec básníků v Čechách Sahulák
1990 Súkromné životy Súkromné životy
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život dr. Sahulák
1985 Druhý tah pěšcem Druhý tah pěšcem Milda
1983 Straka v hrsti Straka v hrsti
1980 Postřižiny Postřižiny
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí recidivista Ladislav Zábojník
1978 Město mé naděje Město mé naděje Honza
1977 Hněv Hněv Ivan Hepner
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Čečetka
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče