Tony Curran

Tony Curran
Povolání: herec

21

Počet fanoušků

Národnost: skotská
Datum narození: 13. 12. 1969
 

Filmografie

2008 Noční autobus / Konečná stanice: Smrt Noční autobus / Konečná stanice: Smrt Ridič
2008 Projekt LAZAR Projekt LAZAR
2008 Půlnoční vlak Půlnoční vlak
2006 Berlínské spiknutí Berlínské spiknutí Danny
2006 Red Road Red Road
2006 Miami Vice Miami Vice
2005 Underworld: Evolution Underworld: Evolution
2004 Mrazivá tma Mrazivá tma
2004 Let Fénixe Let Fénixe
2003 Liga výjimečných Liga výjimečných Rodney Skinner
2002 Blade II Blade II kněz
2001 Mlhy Avalonu Mlhy Avalonu Utherův kapitán
2001 Pearl Harbor Pearl Harbor
2000 Gladiátor Gladiátor
1999 Vikingové Vikingové
1999 Zlomek vteřiny Zlomek vteřiny
1999 Kouzelná země skřítků Kouzelná země skřítků
1994 Mělký hrob Mělký hrob
1994 Zajatci Zajatci
1993 Jsme jenom lidi Jsme jenom lidi