Uma Thurman

Uma Thurman
Povolání: herec

počet fanoušků

37

Rodné jméno: Uma Karuma Thurman
Národnost: americká
Datum narození: 29. 04. 1970
 

Filmografie:

2010 Percy Jackson: Zloděj blesku Percy Jackson: Zloděj blesku Medúza
2008 Vdaná snoubenka Vdaná snoubenka
2006 Moje superbejvalka Moje superbejvalka Jenny Johnson/G-girl
2005 Producenti Producenti
2003 Výplata Výplata
2002 Duševní slepota Duševní slepota
2001 Přiznání Přiznání
2000 Vatel Vatel
2000 Zlatá číše Zlatá číše
1999 Sladký ničema Sladký ničema
1998 Mstitelé Mstitelé dr. Emma Peelová
1998 Bídníci Bídníci Fantine
1996 Nádherný holky Nádherný holky Andera
1996 Proč kočka není pes? Proč kočka není pes?
1994 Měsíc u jezera Měsíc u jezera
1993 I na kovbojky občas padne smutek I na kovbojky občas padne smutek Sissy Hankshaw
1993 Vzteklej pes a Glorie Vzteklej pes a Glorie
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 Jennifer 8 Jennifer 8 Helena Robertson
1992 Mrazivá vášeň Mrazivá vášeň Diana Baylorová
1991 Robin Hood Robin Hood
1990 Henry & June Henry & June June Miller
1988 Dobrodružství barona Prášila Dobrodružství barona Prášila Venuše / Rose
1988 Nebezpečné známosti Nebezpečné známosti Cécile
Přidejte se k nám