Václav Babka

Václav Babka
Povolání: herec

48

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 11. 08. 1927
 

Filmografie

1990 Zvláštní bytosti Zvláštní bytosti
1990 Král kolonád Král kolonád
1989 Člověk proti zkáze Člověk proti zkáze
1989 Útek s Cézarem Útek s Cézarem
1988 O zatoulané princezně O zatoulané princezně Mulisák
1987 Kam, pánové, kam jdete? Kam, pánové, kam jdete? Pešta
1986 Jsi falešný hráč Jsi falešný hráč kapelník
1985 Pětka s hvězdičkou Pětka s hvězdičkou
1984 Výbuch bude v pět Výbuch bude v pět
1982 Vinobraní Vinobraní
1981 Opera ve vinici Opera ve vinici předseda
1980 Ja milujem, ty miluješ Ja milujem, ty miluješ Albín
1979 Tvář za sklem Tvář za sklem
1978 Nekonečná - nevystupovat Nekonečná - nevystupovat Břitva
1978 Stopař Stopař
1978 Čistá řeka Čistá řeka muž na lavičce
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Stíny horkého léta Stíny horkého léta
1976 Ružové sny Ružové sny
1976 Parta hic Parta hic Rudla Janeček, předseda ROH
1975 Plavení hříbat Plavení hříbat
1974 Muž z Londýna Muž z Londýna Fifka
1973 Zlá noc Zlá noc
1972 Rodeo Rodeo
1972 O Sněhurce O Sněhurce Smetáček
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1970 Kapitán Korda Kapitán Korda učitel
1970 Lišáci - Myšáci a Šibeničák Lišáci - Myšáci a Šibeničák učitel
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc otec
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1967 Táňa a dva pistolníci Táňa a dva pistolníci
1966 Kočky neberem Kočky neberem příslušník VB
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour strážmistr SNB
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1958 Touha Touha