Václav Halama

Václav Halama
Povolání: herec

28

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 22. 10. 1916
 

Filmografie

1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 My tři a pes z Pětipes My tři a pes z Pětipes železničář
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Nevěsta Nevěsta muž z lidu
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Josef
1969 Hvězda Hvězda
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Červená kůlna Červená kůlna děda
1968 Muž na útěku Muž na útěku mistr
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel ošetřovatel
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně zedník
1966 Znamení raka Znamení raka
1965 Sběrné surovosti Sběrné surovosti
1965 Horký vzduch Horký vzduch Panikos
1955 Dobrodružství na Zlaté zátoce Dobrodružství na Zlaté zátoce
1951 DS - 70 nevyjíždí DS - 70 nevyjíždí