Václav Hladík

Václav Hladík
Povolání: herec

20

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 28. 02. 1927
 

Filmografie

1980 Koncert Koncert
1980 Na koho to slovo padne... Na koho to slovo padne... Mirek
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí řidič dodávky   
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1978 Radost až do rána Radost až do rána
1977 Hněv Hněv signalista
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece Dráp
1977 Osada Havranů Osada Havranů Dráp
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1976 Noc klavíristy Noc klavíristy
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí
1960 Práče Práče