Václav Kotva

Václav Kotva
Povolání: herec

138

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 20. 01. 1922
 

Filmografie

2004 Vražda kočky domácí Vražda kočky domácí
1998 Můj obr Můj obr Maxův otec
1994 V erbu lvice V erbu lvice
1994 Dobrý král Václav Dobrý král Václav otec Josef
1994 Příliš hlučná samota Příliš hlučná samota
1993 Mussolini - Cesta k moci Mussolini - Cesta k moci starý kněz
1993 Anička s lískovými oříšky Anička s lískovými oříšky role neuvedena
1991 Žebrácká opera Žebrácká opera
1990 Vracenky Vracenky
1990 Král kolonád Král kolonád
1988 Vlastně se nic nestalo Vlastně se nic nestalo
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert kamelot
1983 Pohádka o putování Pohádka o putování
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč úředník
1983 O statečném kováři O statečném kováři
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící turista
1982 Šílený kankán Šílený kankán
1982 Plaché příběhy Plaché příběhy
1982 Poslední propadne peklu Poslední propadne peklu
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy Polívka
1981 Zakázaný výlet Zakázaný výlet
1981 Kam zmizel kurýr Kam zmizel kurýr Láska
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1980 Jen si tak trochu písknout Jen si tak trochu písknout
1980 Postřižiny Postřižiny
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou
1977 Proč nevěřit na zázraky Proč nevěřit na zázraky
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Stín létajícího ptáčka Stín létajícího ptáčka
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ přednosta
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje železničář
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy pracovník rozhlasu
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Případ mrtvého muže Případ mrtvého muže
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje uklizeč Šimák
1973 Údolí krásných žab Údolí krásných žab
1973 Přijela k nám pouť Přijela k nám pouť
1972 Štědrý večer pana rady Vacátka Štědrý večer pana rady Vacátka
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Vražda v Čertově mlýně - Zajíček
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 Hostinec U létavého draka Hostinec U létavého draka
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 My tři a pes z Pětipes My tři a pes z Pětipes učitel
1971 Babička I., II. Babička I., II. kantor
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky člen speciální čety
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! uvaděč
1969 Nezvaný host Nezvaný host
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc Soused
1969 Směšný pán Směšný pán
1969 Svatej z Krejcárku Svatej z Krejcárku
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou muž od stanu
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 Ohlédnutí Ohlédnutí
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Farářův konec Farářův konec Jan
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Soudničky Soudničky
1967 Údolí včel Údolí včel
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince pobuda
1967 Zázračný hlavolam Zázračný hlavolam
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně muž s brýlemi
1967 Svatba jako řemen Svatba jako řemen
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... muž se samopalem
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky kontrolor