Václav Postránecký

Václav Postránecký
Povolání: herec

138

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 08. 09. 1943
 

Filmografie

2009 Veni, vidi, vici Veni, vidi, vici
2009 Peklo s princeznou Peklo s princeznou Král Bedřich
2008 Líbáš jako Bůh Líbáš jako Bůh ředitel školy
2006 Ro(c)k podvraťáků Ro(c)k podvraťáků
2005 Boháč a chudák Boháč a chudák Čvančara
2005 Jak se krotí krokodýli Jak se krotí krokodýli Děda Pepík
2005 Všichni musí zemřít Všichni musí zemřít
2003 Falešné obvinění Falešné obvinění Stevens
2003 Bankrotáři Bankrotáři Bixby
2001 O víle Arnoštce O víle Arnoštce král Jindřich
2001 Manželka Ronalda Sheldona Manželka Ronalda Sheldona
1999 Nebát se a nakrást Nebát se a nakrást Stoklasa
1999 Polojasno Polojasno
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky Václav
1994 Andělské oči Andělské oči drogista
1993 Jedna kočka za druhou Jedna kočka za druhou Carda
1992 Černí baroni Černí baroni generál
1989 Masseba Masseba vůdce
1986 Zkrocení zlého muže Zkrocení zlého muže
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil zpěvák šlágru
1982 S tebou mě baví svět S tebou mě baví svět
1981 Pohádka svatojánské noci Pohádka svatojánské noci
1979 Rukojmí z Bella Vista Rukojmí z Bella Vista
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny Jakub
1975 Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Valeš
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu 1. Víkend - kpt. Havránek
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Jakou barvu má láska Jakou barvu má láska Cyril Dadák, televizní reportér
1973 Půlnoční kolona Půlnoční kolona
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1971 My tři a pes z Pětipes My tři a pes z Pětipes Houdek
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1959 Mstitel Mstitel zedník Ferda
1956 Hra o život Hra o život Jarda, syn Frouzových
1956 Nezlob, Kristino! Nezlob, Kristino! Jirka
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Punťa a čtyřlístek Punťa a čtyřlístek