Václav Štekl

Václav Štekl
Povolání: herec

62

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 23. 09. 1929
 

Filmografie

1990 Poslední motýl Poslední motýl
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Falešný princ Falešný princ ceremoniář
1984 Všichni musí být v pyžamu Všichni musí být v pyžamu
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1981 Monstrum z galaxie Arkana Monstrum z galaxie Arkana psychiatr
1981 Víkend bez rodičů Víkend bez rodičů
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Hra o královnu Hra o královnu voják
1980 Zlatá slepice Zlatá slepice
1979 Neohlížej se, jde za námi kůň! Neohlížej se, jde za námi kůň! opilec
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází Vintíř
1979 Křehké vztahy Křehké vztahy Petržílek
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha číšník
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Deváté srdce Deváté srdce
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 „Já už budu hodný, dědečku!“ „Já už budu hodný, dědečku!“
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát ředitel hotelu
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela host v šantánu
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Hybš
1975 Holka na zabití Holka na zabití host
1974 Hvězda padá vzhůru Hvězda padá vzhůru zedník
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1970 Pan Tau jde do školy Pan Tau jde do školy učitel
1970 Svatby pana Voka Svatby pana Voka
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! divadelní herec
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Maratón Maratón
1968 Kulhavý ďábel Kulhavý ďábel otec
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Happy end Happy end
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Sedm žen Alfonse Karáska Sedm žen Alfonse Karáska
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích soused
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský ministerský úředník
1961 Každá koruna dobrá Každá koruna dobrá