Václav Stýblo

Václav Stýblo
Povolání: herec

19

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 13. 12. 1929
 

Filmografie

1984 Vyhrávat potichu Vyhrávat potichu
1983 Radikální řez Radikální řez
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí vedoucí pískovny Král   
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1977 Hněv Hněv Fejfar
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece Kňučák
1977 Osada Havranů Osada Havranů Kňučák
1977 Volání rodu Volání rodu
1976 Paleta lásky Paleta lásky Petr Meixner
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1954 Stříbrný vítr Stříbrný vítr