Václav Švec

Václav Švec
Povolání: herec

70

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 25. 05. 1903
 

Filmografie

1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Klíč Klíč zámečník
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál vrchní z kavárny
1966 Romance pro křídlovku Romance pro křídlovku
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika stráž
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský
1962 Prosím, nebudit Prosím, nebudit
1961 Kohout plaší smrt Kohout plaší smrt muž
1960 Páté oddělení Páté oddělení vrátný
1960 Vyšší princip Vyšší princip
1959 Probuzení Probuzení
1959 Slečna od vody Slečna od vody
1959 První parta První parta
1959 Kam čert nemůže Kam čert nemůže
1959 Princezna se zlatou hvězdou Princezna se zlatou hvězdou
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola havíř
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - úředník
1958 Tři přání Tři přání
1957 Škola otců Škola otců
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Proti všem Proti všem
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk vysoký muž s buřinkou
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1954 Botostroj Botostroj strážník
1953 Komedianti Komedianti tesař
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk dědic
1952 Pyšná princezna Pyšná princezna
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství sluha Franc
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař sluha
1951 Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš muž s tuhým límcem
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1950 Veselý souboj Veselý souboj
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1947 Týden v tichém domě Týden v tichém domě
1947 Alena Alena šenkýř
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky zedník
1947 Nikdo nic neví Nikdo nic neví kulisák
1947 Parohy Parohy zaměstnanec u dražitele
1946 Lavina Lavina soudní sluha
1946 V horách duní V horách duní
1946 Mrtvý mezi živými Mrtvý mezi živými zřízenec záchranky
1946 Velký případ Velký případ
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1943 Bláhový sen Bláhový sen doručovatel květin
1941 Nebe a dudy Nebe a dudy lamač
1941 Těžký život dobrodruha Těžký život dobrodruha
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1940 Pohádka máje Pohádka máje
1940 Okénko do nebe Okénko do nebe strážník
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě venkovan
1940 To byl český muzikant To byl český muzikant
1940 Přítelkyně pana ministra Přítelkyně pana ministra
1939 Srdce v celofánu Srdce v celofánu
1939 Kdybych byl tátou Kdybych byl tátou Karlův šofér
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 U svatého Matěje U svatého Matěje
1937 Filosofská historie Filosofská historie profesor
1937 Hordubalové Hordubalové chasník