Václav Trégl

Václav Trégl
Povolání: herec

počet fanoušků

136

Národnost: česká
Datum narození: 10. 12. 1902
 

Filmografie:

1976 Dým bramborové natě Dým bramborové natě Hybš
1976 Léto s kovbojem Léto s kovbojem stařík-pacient
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa Vondruška
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Plha st.
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? zákazník v železářství
1972 Rodeo Rodeo
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc Kmet
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1968 Pražské noci Pražské noci
1967 Zázračný hlavolam Zázračný hlavolam
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek metař
1965 Strašná žena Strašná žena
1965 Horký vzduch Horký vzduch Józa
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl muzikant
1965 Bílá paní Bílá paní Blažek
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu stařec
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Čintamani a ptáci - domovník
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský Pichler
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1961 Baron Prášil Baron Prášil lodník
1960 Generál Generál generál
1960 Těžká Barbora Těžká Barbora
1960 Balada z hadrů Balada z hadrů herec/purkmistr
1959 Májové hvězdy Májové hvězdy koktavý muž
1959 Slečna od vody Slečna od vody
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola řezník
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - kostelník
1958 Kasaři Kasaři vrátný Horák
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih celník
1958 Morálka paní Dulské Morálka paní Dulské domovník
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Muž v povětří Muž v povětří Kořínek
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1956 Kudy kam? Kudy kam? Ferda
1956 Honzíkova cesta Honzíkova cesta družstevník
1956 Hrátky s čertem Hrátky s čertem strážný na věži
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk nevinný vězeň
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Nechte to na mně Nechte to na mně Hejna
1954 Frona Frona hostinský
1953 Komedianti Komedianti hospodský
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk hostinský
1952 Haškovy povídky ze starého mocnářství Haškovy povídky ze starého mocnářství pastýř
1951 Císařův pekař a pekařův císař Císařův pekař a pekařův císař císařův sluha
1948 Hostinec „U Kamenného stolu“ Hostinec „U Kamenného stolu“ nervózní host v restauraci
1947 Nevíte o bytě? Nevíte o bytě? referent bytového úřadu
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Rusín
1947 Poslední mohykán Poslední mohykán
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář Češpivo
1946 Průlom Průlom
1946 Právě začínáme Právě začínáme
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová tkadlec Oldřich
1942 Ryba na suchu Ryba na suchu
1941 Paličova dcera Paličova dcera Toužimský
1941 Provdám svou ženu Provdám svou ženu
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1940 Artur a Leontýna Artur a Leontýna sluha
1940 Život je krásný Život je krásný
1939 Hvězda z poslední štace Hvězda z poslední štace cedulář Josífek
1939 Veselá bída Veselá bída
1939 U pokladny stál U pokladny stál
1938 Zborov Zborov
1938 Milování zakázáno Milování zakázáno kouzelník
1938 Pozor, straší! Pozor, straší!
1938 Vzhůru nohama Vzhůru nohama
1938 Krok do tmy Krok do tmy sluha Valentin
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí Jan Rabas
1938 Škola, základ života! Škola, základ života!
1938 Pán a sluha Pán a sluha Mourek
1938 Cech panen kutnohorských Cech panen kutnohorských kat
1938 Andula vyhrála Andula vyhrála sluha u Hakenů
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu exekutor
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky Holopírek
1937 Batalion Batalion vysloužilec František Vondruška
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe školník
1937 Rozvod paní Evy Rozvod paní Evy
1937 Armádní dvojčata Armádní dvojčata štábní rotmistr
1937 Naši furianti Naši furianti Šumbal
1937 Kříž u potoka Kříž u potoka hospodský
1937 Klatovští dragouni Klatovští dragouni obecní zřízenec Jabůrek
1937 Harmonika Harmonika dědeček Emči
1937 Poslíček lásky Poslíček lásky
1937 Lidé pod horami Lidé pod horami harmonikář
1937 Děvče za výkladem Děvče za výkladem Pírko
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra solicitátor
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Světlo jeho očí Světlo jeho očí
1936 Tvoje srdce inkognito Tvoje srdce inkognito
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch policajt
1936 Vojnarka Vojnarka
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci Jarda
1935 Ať žije nebožtík Ať žije nebožtík Baltazar
1935 Jedenácté přikázání Jedenácté přikázání švec Pecka
1934 Na Svatém Kopečku Na Svatém Kopečku portýr
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání komorník Filip
1934 Pozdní máj Pozdní máj
1934 Polská krev Polská krev
1934 U nás v Kocourkově U nás v Kocourkově
1934 Poslední muž Poslední muž
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka sluha
1934 Mazlíček Mazlíček soused
1933 U svatého Antoníčka U svatého Antoníčka
1933 Revizor Revizor
1931 Pudr a benzin Pudr a benzin
Přidejte se k nám