Velizar Binev

Velizar Binev
Povolání: herec

19

Počet fanoušků

Rodné jméno: Velizar Nikolaev Binev
Národnost: bulharská
Datum narození: 08. 03. 1967
 

Filmografie

2009 Turnaj zabijáků Turnaj zabijáků
2009 Ninja Ninja číšník
2008 Válka a.s. Válka a.s.
2008 Zlodějská partie Zlodějská partie
2007 Střelec v ohrožení Střelec v ohrožení
2006 Hannibal Hannibal senátor v Kartágu
2006 Neporazitelný II: Poslední zůstává / Neporazitel... Neporazitelný II: Poslední zůstává / Neporazitel... Kiril
2006 Zombies Zombies
2004 Devět životů Devět životů
2004 Boa vs. Python Boa vs. Python
2003 Peklo Peklo
2003 Bílí zabijáci Bílí zabijáci Volkoff
2002 Python 2 Python 2
2001 Lovec žraloků Lovec žraloků Will Tchenko
2001 Pavouci 2 Pavouci 2 doktor
2001 Šedá zóna Šedá zóna
2000 Dokonalost mysli Dokonalost mysli Josef
1999 Vyhnanec Vyhnanec