Věra Ferbasová

Věra Ferbasová
Povolání: herec

57

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 21. 09. 1913
 

Filmografie

1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje tetička
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1970 Muž, který rozdával smích Muž, který rozdával smích sebe
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1967 Cézar a detektívi Cézar a detektívi tetička
1967 Pension pro svobodné pány Pension pro svobodné pány slečna Mossierová
1966 Dva tygři Dva tygři Mourková
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Příběhy sňatkového podvodníka - panička
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději Marie Musilová
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola měštka
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra Skořepová
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1942 Zlaté dno Zlaté dno
1941 Provdám svou ženu Provdám svou ženu
1940 Dceruška k pohledání Dceruška k pohledání
1940 Panna Panna
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán Máňa
1939 Dědečkem proti své vůli Dědečkem proti své vůli Tonička
1938 Slávko, nedej se! Slávko, nedej se!
1938 Pozor, straší! Pozor, straší!
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 Andula vyhrála Andula vyhrála
1937 Rozkošný příběh Rozkošný příběh
1937 Žena pod křížem Žena pod křížem
1937 Falešná kočička Falešná kočička
1937 Mravnost nade vše Mravnost nade vše Věra
1936 Švadlenka Švadlenka
1936 Uličnice Uličnice
1936 Srdce v soumraku Srdce v soumraku
1936 Sextánka Sextánka
1936 Na tý louce zelený Na tý louce zelený
1936 Manželství na úvěr Manželství na úvěr Týna
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna Táňa
1936 Tři muži ve sněhu Tři muži ve sněhu
1935 Studentská máma Studentská máma
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu Stáňa
1935 Vdavky Nanynky Kulichovy Vdavky Nanynky Kulichovy
1935 Cácorka Cácorka Marta Kopecká
1935 Pozdní láska Pozdní láska
1934 Matka Kráčmerka Matka Kráčmerka úřednice v prodejně losů
1934 Pán na roztrhání Pán na roztrhání prodavačka Slávka
1934 Anita v ráji Anita v ráji Pavla
1934 Rozpustilá noc Rozpustilá noc
1934 Polská krev Polská krev