Victor Garber

Victor Garber
Povolání: herec

28

Počet fanoušků

Rodné jméno: Victor Joseph Garber
Národnost: kanadská
Datum narození: 16. 03. 1949
 

Filmografie

2009 Green Lantern: První let Green Lantern: První let
2008 Milk Milk major George Moscone
2002 Tajemství nesmrtelných Tajemství nesmrtelných
2001 Pravá blondýnka Pravá blondýnka
1999 Konec léta Konec léta vypravěč
1998 How Stella Got Her Groove Back How Stella Got Her Groove Back
1997 Popelka Popelka
1997 Titanic Titanic
1996 Marvinův pokoj Marvinův pokoj
1995 Jeffrey Jeffrey
1994 Exotica Exotica Harold
1994 Blázni a poloblázni Blázni a poloblázni
1993 Život s Mikeym Život s Mikeym
1993 Samotář v Seattlu Samotář v Seattlu
1992 Singles / Mladí Singles / Mladí
1991 Muž bez spánku Muž bez spánku Tis