Viggo Mortensen

Viggo Mortensen
Povolání: herec

36

Počet fanoušků

Rodné jméno: Viggo Peter Mortensen Jr.
Národnost: americká
Datum narození: 20. 10. 1958
 

Filmografie

2009 Cesta Cesta muž
2008 Good Good Halder
2007 Východní přísliby Východní přísliby
2006 Kapitán Alatriste Kapitán Alatriste kapitán Alatriste
2005 Pán Fanoušků: Společníci prstenu Pán Fanoušků: Společníci prstenu
2005 Dějiny násilí Dějiny násilí Tom Stall/Joey Cusack
2004 Ohnivý oceán Ohnivý oceán Frank Hopkins
2003 Pán prstenů: Návrat krále Pán prstenů: Návrat krále Aragorn
2002 Pán prstenů: Dvě věže Pán prstenů: Dvě věže Aragorn
2001 Pán prstenů: Společenstvo prstenu Pán prstenů: Společenstvo prstenu Aragorn
1999 Procházka po Měsíci Procházka po Měsíci
1998 Dokonalá vražda Dokonalá vražda David Shaw
1997 Zátaras Zátaras
1996 Portrét dámy Portrét dámy
1996 Albino Alligator Albino Alligator Guy
1995 Krvavý příliv Krvavý příliv Weps
1993 Mladí Američané Mladí Američané Frazer
1992 Ruby Cairo Ruby Cairo
1991 Vyvrhel Vyvrhel
1990 Kožená tvář III / Kožená tvář Kožená tvář III / Kožená tvář Tex
1990 Mladé pušky II Mladé pušky II John W. Poe
1987 Věznice Věznice
1985 Purpurová růže z Káhiry Purpurová růže z Káhiry
1985 Svědek Svědek
1984 Odpolední směna Odpolední směna