Vilém Pfeiffer

Vilém Pfeiffer
Povolání: herec

26

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 05. 08. 1910
 

Filmografie

1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1954 Frona Frona příslušník SNB
1949 Pětistovka Pětistovka
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky četník Kroupa
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj Sýkora
1947 Uloupená hranice Uloupená hranice
1946 V horách duní V horách duní
1946 Průlom Průlom
1946 Třináctý revír Třináctý revír
1944 Počestné paní pardubické Počestné paní pardubické
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech Martiňák
1942 Barbora Hlavsová Barbora Hlavsová Kaliba
1940 Muzikantská Liduška Muzikantská Liduška Krejza - syn
1940 Druhá směna Druhá směna ing. Balcar
1939 Ženy u benzinu Ženy u benzinu
1939 Kdybych byl tátou Kdybych byl tátou šofér Vlček
1939 Osmnáctiletá Osmnáctiletá adjunkt Ptáček
1939 Příklady táhnou Příklady táhnou
1938 Její pastorkyně Její pastorkyně čeledín
1938 V pokušení V pokušení
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1937 Hordubalové Hordubalové strážmistr
1937 Žena pod křížem Žena pod křížem