Vincent Cassel

Vincent Cassel
Povolání: herec

26

Počet fanoušků

Národnost: francouzská
Datum narození: 23. 11. 1966
 

Filmografie

2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2008 Veřejný nepřítel č. 1 Veřejný nepřítel č. 1
2007 Doba Kamenná Doba Kamenná Satyr
2007 Dannyho parťáci 3 Dannyho parťáci 3 François Toulour
2007 Východní přísliby Východní přísliby
2005 Hra s nevěrou Hra s nevěrou Philippe Laroche
2004 Blueberry Blueberry Mike Blueberry
2004 Dannyho parťáci 2 Dannyho parťáci 2 François Toulour
2002 Zvrácený Zvrácený
2001 Čti mi ze rtů Čti mi ze rtů Paul
2001 Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party
2001 Shrek Shrek
2001 Nevěsta přes internet Nevěsta přes internet Alexej
2000 Purpurové řeky Purpurové řeky
1999 Velký blázinec v malém hotelu / Velké šílenství v malém hotelu Velký blázinec v malém hotelu / Velké šílenství v malém hotelu
1999 Johanka z Arku Johanka z Arku Gilles de Rais
1997 Dobermann - válka gangů Dobermann - válka gangů Yann le Pentrec řečený Dobrman
1995 Nenávist Nenávist Vinz
1994 Jefferson v Paříži Jefferson v Paříži