Ving Rhames

Ving Rhames
Povolání: herec

počet fanoušků

40

Rodné jméno: Irving Rhames
Národnost: americká
Datum narození: 12. 05. 1959
 

Filmografie:

2009 Turnaj zabijáků Turnaj zabijáků
2009 Echelon Conspiracy Echelon Conspiracy agent Dave Grant
2009 Náhradníci Náhradníci Zaire Powell
2006 Klub splněných přání Klub splněných přání Spats
2006 Mission: Impossible III Mission: Impossible III Luther Stickell
2004 Úsvit mrtvých Úsvit mrtvých
2003 Stitch! Film Stitch! Film
2002 Temný stín nad L.A. Temný stín nad L.A.
2002 Neporazitelný Neporazitelný George "Ranař" Chambers
2002 RFK RFK
2002 Lilo & Stitch Lilo & Stitch
2001 Tvrďák Tvrďák
2000 M:I-2 M:I-2 Luther Stickell
1999 Počítání mrtvých Počítání mrtvých
1999 Past Past Thibadeaux
1998 Zakázané ovoce Zakázané ovoce
1996 Vítejte v Rosewood / Rosewood Vítejte v Rosewood / Rosewood
1996 Striptýz Striptýz
1996 Mission: Impossible Mission: Impossible Luther
1994 Polibek smrti Polibek smrti
1993 Pulp Fiction - Historky z podsvětí Pulp Fiction - Historky z podsvětí
1992 Svatý z Fort Washingtonu Svatý z Fort Washingtonu
1992 Stůj, nebo maminka vystřelí! Stůj, nebo maminka vystřelí!
1991 Lidé pod schody Lidé pod schody Leroy
1990 Jakubův žebřík Jakubův žebřík George
1990 Dlouhá cesta domů Dlouhá cesta domů Herbert Cotter
1990 Let vetřelce Let vetřelce Frank McRae
1989 Oběti války Oběti války Reilly
1988 Patty Hearstová Patty Hearstová Cinque
Přidejte se k nám