Vít Olmer

Vít Olmer
Povolání: herec

33

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 06. 1942
 

Filmografie

2002 Waterloo po česku Waterloo po česku
1983 Mrkáček Čiko Mrkáček Čiko otec
1981 Jako zajíci Jako zajíci otec Souček
1981 Upír z Feratu Upír z Feratu
1980 Krakonoš a lyžníci Krakonoš a lyžníci hrabě Weinach
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1979 Kdo přichází před půlnocí Kdo přichází před půlnocí traktorista
1978 Panna a netvor Panna a netvor jezdec
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1977 Hněv Hněv role neučena
1975 Holka na zabití Holka na zabití provozní
1975 Páni kluci Páni kluci
1969 Most u Remagenu Most u Remagenu Lt. Zimring
1968 Jarní vody Jarní vody Dmitrij Pavlovič Sanin
1968 Maratón Maratón sovětský voják
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1966 Dýmky Dýmky Dýmka lordova - lord William
1965 Odcházeti s podzimem Odcházeti s podzimem
1965 5 milionů svědků 5 milionů svědků Číž
1964 Vysoká zeď Vysoká zeď
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1961 Ďáblova past Ďáblova past Jan Spálený
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století inž. Petr