Vladimír Dlouhý

Vladimír Dlouhý
Povolání: herec

93

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 06. 1958
 

Filmografie

2009 Ženy mého muže Ženy mého muže
2008 Hlídač č.47 Hlídač č.47 kostelník Bártík
2006 Swingtime Swingtime
2005 Rána z milosti Rána z milosti
2004 Krev zmizelého Krev zmizelého Jost
2004 Non plus ultras Non plus ultras Tyčka
2004 Milenci a vrazi Milenci a vrazi
2003 Jedna ruka netleská Jedna ruka netleská Martinin otec
2002 Elixír a Halíbela Elixír a Halíbela učitel
2001 Ta třetí Ta třetí
1999 Přepadení Přepadení
1998 Čas dluhů Čas dluhů Pavel
1997 Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa Zvára
1997 Knoflíkáři Knoflíkáři Civilizační návyky - psycholog
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky
1987 Nejistá sezóna Nejistá sezóna
1984 Láska z pasáže Láska z pasáže Roman
1984 S čerty nejsou žerty S čerty nejsou žerty
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu Petr
1979 Indiáni z Větrova Indiáni z Větrova pohraničník Tomáš
1977 Šestapadesát neomluvených hodin Šestapadesát neomluvených hodin
1976 Konečně si rozumíme Konečně si rozumíme Eifelák
1975 Plavení hříbat Plavení hříbat
1974 Osud jménem Kamila Osud jménem Kamila Ondřej
1974 Kvočny a Král Kvočny a Král Pinďa
1974 Na startu je delfín Na startu je delfín Fanda
1974 Robinsonka Robinsonka
1973 Počkám, až zabiješ Počkám, až zabiješ
1970 Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže