Vladimír Linka

Vladimír Linka
Povolání: herec

50

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 10. 1917
 

Filmografie

1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1972 Podezření Podezření
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! tympánista
1969 Směšný pán Směšný pán
1968 Maratón Maratón muž
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1966 Flám Flám
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích
1966 Romance pro křídlovku Romance pro křídlovku
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků
1965 Anděl blažené smrti Anděl blažené smrti
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě
1965 Bílá paní Bílá paní hostinský
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů
1964 Starci na chmelu Starci na chmelu
1963 Král Králů Král Králů
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století
1958 Černý prapor Černý prapor legionář
1955 Větrná hora Větrná hora