Vladimír Menšík

Vladimír Menšík
Povolání: herec

počet fanoušků

182

Národnost: česká
Datum narození: 09. 10. 1929
 

Filmografie:

1988 Hurá za ním Hurá za ním kpt. Váňa
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí Honzíček
1986 Mladé víno Mladé víno Janák
1982 Zelená vlna Zelená vlna
1982 Když rozvod, tak rozvod Když rozvod, tak rozvod Arnošt Provazník
1981 Víkend bez rodičů Víkend bez rodičů
1981 Zralé víno Zralé víno
1980 Půl domu bez ženicha Půl domu bez ženicha
1979 Křehké vztahy Křehké vztahy Ropek
1979 Zlatí úhoři Zlatí úhoři
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště Bursík
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Hrozba Hrozba Pavel Budil
1978 Báječní muži s klikou Báječní muži s klikou kabaretiér Jára Šlapeta
1978 Princ a Večernice Princ a Večernice
1977 Fanda Fanda Josef Beneš
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny Matěj
1977 Jen ho nechte, ať se bojí Jen ho nechte, ať se bojí rekvizitář Václav Čermák
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát Zemánek
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Náš dědek Josef Náš dědek Josef Vejmelka zvaný Trdlifaj
1976 Parta hic Parta hic předák horníků Ota Chochola zvaný Krasin
1975 Hřiště Hřiště Louda
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1975 Lístek do památníku Lístek do památníku kočí Valnoha
1975 Plavení hříbat Plavení hříbat
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu Vrána
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Pacholík
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně Poslední ples na rožnovské plovárně
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? instalatér Franta Vencl
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Karel
1973 Tři oříšky pro Popelku Tři oříšky pro Popelku
1973 Zatykač na královnu Zatykač na královnu
1972 Rodeo Rodeo
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda anarchista Karel Wohryzek
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Suvenýr z Paříže - Sedlák
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1971 Kam slunce nechodí Kam slunce nechodí
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce dr. Kořalník
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti upír v.v.
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Radúz a Mahulena Radúz a Mahulena
1970 Vražda ing. Čerta Vražda ing. Čerta
1970 Luk královny Dorotky Luk královny Dorotky porybný / radní / Kabrhel
1970 Partie krásného dragouna Partie krásného dragouna komisař Zdychynec
1970 Na kometě Na kometě Silberman
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! povaleč Bloom
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Karel Souška
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969 Přehlídce velím já Přehlídce velím já
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna Robek
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Maratón Maratón Jarda
1968 Naše bláznivá rodina Naše bláznivá rodina otec Solnička
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1968 Bohouš Bohouš Humhej
1968 Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol
1967 Happy end Happy end Bedřich
1967 Zmluva s diablom Zmluva s diablom
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová Bernard
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika Honzíkův otec
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel Pepi
1967 Dům ztracených duší Dům ztracených duší
1967 Klec pro dva Klec pro dva
1967 Lucerna Lucerna
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Přísně tajné premiéry Přísně tajné premiéry
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1966 Dýmky Dýmky
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
1966 Flám Flám kamarád
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka kapitán Tronda
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii? Kolbaba
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek
1965 Strašná žena Strašná žena
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach tajemník
1965 Volejte Martina Volejte Martina
1965 Lásky jedné plavovlásky Lásky jedné plavovlásky Vacovský
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě novinář
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl
1965 Bílá paní Bílá paní
1964 Archimedov zákon Archimedov zákon Čukanovský
1964 Povídky o dětech Povídky o dětech
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika dvorní malíř
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera barman
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Čintamani a ptáci - opilec
1963 Mezi námi zloději Mezi námi zloději Bazan
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour školník
1962 Anička jde do školy Anička jde do školy Šlechta
1961 Labyrint srdce Labyrint srdce obtěžující muž
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 1. Taxikář
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1961 Hledá se táta Hledá se táta Standa
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století muž v baru
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1960 Práče Práče
1959 Probuzení Probuzení
1959 Ošklivá slečna Ošklivá slečna Štolfa
1959 Dařbuján a Pandrhola Dařbuján a Pandrhola
1959 Král Šumavy Král Šumavy Burdyška
1958 Touha Touha
1958 Hvězda jede na jih Hvězda jede na jih
1958 Hlavní výhra Hlavní výhra Pavel
1957 Štěňata Štěňata
1957 Padělek Padělek Toglar
1956 Váhavý střelec Váhavý střelec
1956 Dědeček automobil Dědeček automobil italský automechanik
Přidejte se k nám