Vladimír Navrátil

Vladimír Navrátil
Povolání: herec

98

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 03. 06. 1922
 

Filmografie

1981 Zralé víno Zralé víno
1980 Hra o královnu Hra o královnu
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1980 Signum laudis Signum laudis
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Jak napálit advokáta Jak napálit advokáta
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Poprask na silnici E 4 Poprask na silnici E 4
1979 Žena pro tři muže Žena pro tři muže
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha příslušník VB
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek
1979 Causa Králík Causa Králík prokurátor
1978 Vražedné pochybnosti Vražedné pochybnosti
1978 Muž s orlem a slepicí Muž s orlem a slepicí
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Hrozba Hrozba
1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Podivný výlet Podivný výlet
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Pasiáns Pasiáns
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny maršálek
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela
1975 Hřiště Hřiště
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod
1974 Osud jménem Kamila Osud jménem Kamila
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Sokolovo Sokolovo
1973 Tři oříšky pro Popelku Tři oříšky pro Popelku
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1972 Lupič Legenda Lupič Legenda
1972 Cesty mužů Cesty mužů pozůstalý
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce pacient
1971 Klíč Klíč příslušník SS v civilu
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Takže ahoj Takže ahoj
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1970 Na kometě Na kometě
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova!
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou
1968 Červená kůlna Červená kůlna
1968 Těch několik dnů... Těch několik dnů...
1968 Farářův konec Farářův konec
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Údolí včel Údolí včel
1967 Jak se krade milión Jak se krade milión
1967 Dědeček, Kyliján a já Dědeček, Kyliján a já Patera
1966 Vražda po našem Vražda po našem
1966 Flám Flám architekt
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1966 Poslední růže od Casanovy Poslední růže od Casanovy
1966 Kdo chce zabít Jessii? Kdo chce zabít Jessii?
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích bufetář
1966 Romance pro křídlovku Romance pro křídlovku
1965 5 milionů svědků 5 milionů svědků kriminalista
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1965 Bílá paní Bílá paní zaměstnanec komunálu
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika
1964 Atentát Atentát důstojník SS
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1964 Starci na chmelu Starci na chmelu
1963 Král Králů Král Králů lékař
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský úředník
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1962 Dva z onoho světa Dva z onoho světa
1961 Tažní ptáci Tažní ptáci
1961 Pouta Pouta
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 3. číšník
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce branec
1961 Pohádka o staré tramvaji Pohádka o staré tramvaji
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století