Vladimír Pospíšil - Born

Vladimír Pospíšil - Born
Povolání: herec

27

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 03. 1896
 

Filmografie

1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu
1943 Čtrnáctý u stolu Čtrnáctý u stolu člen klubu detektivních spisovatelů"Stopa"
1942 Zlaté dno Zlaté dno
1941 Rukavička Rukavička
1941 Nebe a dudy Nebe a dudy ředitel velkostatku
1940 Minulost Jany Kosinové Minulost Jany Kosinové agent Simon
1940 Adam a Eva Adam a Eva Rón
1939 Ulice zpívá Ulice zpívá
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán zákazník
1939 Nevinná Nevinná dr. Hnátek
1939 Dědečkem proti své vůli Dědečkem proti své vůli předseda správní komise
1938 Svatební cesta Svatební cesta
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí věřitel Rispaldiců
1937 Kariéra matky Lízalky Kariéra matky Lízalky ředitel hotelu
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara důstojník, návštěvník kabaretu
1937 Švanda dudák Švanda dudák
1937 Vyděrač Vyděrač
1937 Poručík Alexander Rjepkin Poručík Alexander Rjepkin
1937 Advokátka Věra Advokátka Věra bankéř Riant
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1936 Vzdušné torpédo 48 Vzdušné torpédo 48
1934 Rozpustilá noc Rozpustilá noc
1934 Polská krev Polská krev
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese ministr
1931 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk praporčík
1927 Batalion Batalion nadporučík, milenec advokátovy ženy