Vladimír Šmeral

Vladimír Šmeral
Povolání: herec

67

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 16. 10. 1903
 

Filmografie

1982 Revue na zakázku Revue na zakázku
1980 Temné slunce Temné slunce
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Všichni proti všem Všichni proti všem
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí dr. Levanta
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy dr. Václav Vacek, primátor Prahy
1974 Pavlínka Pavlínka Rydval
1973 Láska Láska profesor
1973 Větrné moře Větrné moře
1972 Rodeo Rodeo
1972 Podezření Podezření
1971 Hostinec U létavého draka Hostinec U létavého draka hrabě
1971 Svědectví mrtvých očí Svědectví mrtvých očí
1971 Princ a chuďas Princ a chuďas
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1970 Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže
1969 Směšný pán Směšný pán
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Boblig
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Nejkrásnější věk Nejkrásnější věk profesor
1967 Hotel pro cizince Hotel pro cizince Blech
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně předseda soudu
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk...
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1965 Bloudění Bloudění Ornet, novinář
1965 Hrdina má strach Hrdina má strach vysoký zmocněnec
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Čintamani a ptáci - dr. Vitásek
1953 Výstraha Výstraha
1951 Mordová rokle Mordová rokle Josef
1949 Dnes o půl jedenácté Dnes o půl jedenácté Vladimír Šimák
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1948 Němá barikáda Němá barikáda Kroupa
1947 Čapkovy povídky Čapkovy povídky Ferdinand Kugler
1947 Nikola Šuhaj Nikola Šuhaj rusínský poddůstojník
1947 Podobizna Podobizna
1946 Průlom Průlom
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1944 Skalní plemeno Skalní plemeno
1943 Mlhy na blatech Mlhy na blatech mladý sedlák
1942 Karel a já Karel a já zedník
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma žebrák
1938 Zborov Zborov
1938 Vzhůru nohama Vzhůru nohama
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 V pokušení V pokušení
1938 Cestou křížovou Cestou křížovou Ondřej
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1937 Bílá nemoc Bílá nemoc 1. Asistent