Vladimír Smíchovský

Vladimír Smíchovský
Povolání: herec

51

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 22. 05. 1876
 

Filmografie

1942 Městečko na dlani Městečko na dlani chasník
1941 Modrý závoj Modrý závoj doručovatel
1941 Paličova dcera Paličova dcera chodec
1941 Turbina Turbina
1941 Pantáta Bezoušek Pantáta Bezoušek soused
1940 Dceruška k pohledání Dceruška k pohledání strážník
1940 Poslední Podskalák Poslední Podskalák
1940 Čekanky Čekanky probuzený Jiřinin soused
1940 Druhá směna Druhá směna důlní
1940 Píseň lásky Píseň lásky
1940 Madla zpívá Evropě Madla zpívá Evropě železničář
1939 Dobře situovaný pán Dobře situovaný pán kuželkář
1939 Nevinná Nevinná listonoš
1939 Muž z neznáma Muž z neznáma mluvčí dělníků
1939 Její hřích Její hřích karbaník
1939 Dědečkem proti své vůli Dědečkem proti své vůli hostinský
1939 Tulák Macoun Tulák Macoun
1938 Slečna matinka Slečna matinka
1938 Druhé mládí Druhé mládí host u Miry
1938 Bláhové děvče Bláhové děvče divák
1938 Vandiny trampoty Vandiny trampoty
1938 Včera neděle byla Včera neděle byla
1937 Důvod k rozvodu Důvod k rozvodu zastavárník
1937 Batalion Batalion přísedící u soudu
1937 Lízin let do nebe Lízin let do nebe šafář
1937 Otec Kondelík a ženich Vejvara Otec Kondelík a ženich Vejvara listonoš
1937 Hordubalové Hordubalové dělník v lomu
1937 Láska a lidé Láska a lidé vrátný v továrně
1937 Žena pod křížem Žena pod křížem
1937 Harmonika Harmonika dělník
1937 Svět patří nám Svět patří nám
1937 Bílá nemoc Bílá nemoc vrátný ve zbrojovce
1936 Ulička v ráji Ulička v ráji
1936 Páter Vojtěch Páter Vojtěch strážmistr
1936 Komediantská princezna Komediantská princezna kolovrátkář
1935 Jedna z milionu Jedna z milionu host v kavárně
1935 Bezdětná Bezdětná návštěvník v hospodě
1934 Mazlíček Mazlíček chodec
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1931 Miláček pluku Miláček pluku host na tancovačce
1931 Karel Havlíček Borovský Karel Havlíček Borovský písař
1931 Muži v offsidu Muži v offsidu pán v okně
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1929 Varhaník u sv. Víta Varhaník u sv. Víta
1929 Takový je život Takový je život
1927 Batalion Batalion zedník Rokos
1926 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk vyšetřující komisař