Vlasta Burian

Vlasta Burian
Povolání: herec

36

Počet fanoušků

Rodné jméno: Josef Vlastimil Burian
Národnost: česká
Datum narození: 09. 04. 1891
 

Filmografie

1956 Muž v povětří Muž v povětří Silvestr Čáp
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1954 Dva mrazíci Dva mrazíci
1954 Nejlepší člověk Nejlepší člověk Čeněk Plíšek
1950 Slepice a kostelník Slepice a kostelník
1942 Ryba na suchu Ryba na suchu
1942 Zlaté dno Zlaté dno
1941 Provdám svou ženu Provdám svou ženu
1941 Přednosta stanice Přednosta stanice
1940 Katakomby Katakomby
1939 Ulice zpívá Ulice zpívá
1939 U pokladny stál U pokladny stál
1938 Ducháček to zařídí Ducháček to zařídí Jan Damián Ducháček
1937 Tři vejce do skla Tři vejce do skla
1935 Hrdina jedné noci Hrdina jedné noci
1935 Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje) Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)
1934 Nezlobte dědečka Nezlobte dědečka
1934 Hrdinný kapitán Korkorán Hrdinný kapitán Korkorán
1933 Pobočník Jeho Výsosti Pobočník Jeho Výsosti
1933 U snědeného krámu U snědeného krámu
1933 Dvanáct křesel Dvanáct křesel
1933 Revizor Revizor
1932 Funebrák Funebrák
1932 Anton Špelec, ostrostřelec Anton Špelec, ostrostřelec
1932 Lelíček ve službách Sherlocka Holmese Lelíček ve službách Sherlocka Holmese
1931 On a jeho sestra On a jeho sestra Brabec
1931 To neznáte Hadimršku To neznáte Hadimršku
1930 C. a k. polní maršálek C. a k. polní maršálek
1926 Falešná kočička Falešná kočička Vendelín Pleticha
1926 Lásky Kačenky Strnadové Lásky Kačenky Strnadové čeledín Vincek Kroutil

Režie:

1939 Ulice zpívá Ulice zpívá