Vlasta Žehrová

Vlasta Žehrová
Povolání: herec

29

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 10. 05. 1956
 

Filmografie

2006 Swingtime Swingtime
2005 Žralok v hlavě Žralok v hlavě
2004 Hodný chlapec Hodný chlapec
1989 Oznamuje se láskám vašim Oznamuje se láskám vašim Traude
1985 Pohádka o Malíčkovi Pohádka o Malíčkovi
1985 Já nejsem já Já nejsem já zdravotní sestra
1983 Jára Cimrman, ležící, spící Jára Cimrman, ležící, spící Anděla
1982 Má láska s Jakubem Má láska s Jakubem Máša
1981 Víkend bez rodičů Víkend bez rodičů
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Vrchní, prchni! Vrchní, prchni!
1979 Dívka světových parametrů Dívka světových parametrů
1978 Kulový blesk Kulový blesk Pivoňková
1977 Podivný výlet Podivný výlet
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové!
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“