Vlastimil Brodský

Vlastimil Brodský
Povolání: herec

180

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 15. 12. 1920
 

Filmografie

2001 Podzimní návrat Podzimní návrat
2001 Chaos Chaos
2001 Když děda miloval Ritu Hayworthovou Když děda miloval Ritu Hayworthovou
1999 Návrat ztraceného ráje Návrat ztraceného ráje Očenáš
1994 Příliš hlučná samota Příliš hlučná samota
1993 Nesmrtelná teta Nesmrtelná teta
1991 Freonový duch Freonový duch
1990 Král kolonád Král kolonád kavárník Brod
1989 Utopím si ho sám Utopím si ho sám
1988 Naděje má hluboké dno Naděje má hluboké dno Dlask
1987 Šašek a královna Šašek a královna
1986 Není sirotek jako sirotek Není sirotek jako sirotek Klofáč
1986 Smích se lepí na paty Smích se lepí na paty
1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice Veselé Vánoce přejí chobotnice
1986 Chobotnice z II. patra Chobotnice z II. patra
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1984 Lucie, postrach ulice Lucie, postrach ulice
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč Sláma
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1981 Tajemství hradu v Karpatech Tajemství hradu v Karpatech
1981 Křtiny Křtiny náměstek Humpl
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu Jebavý
1980 Ale doktore! Ale doktore!
1979 Tchán Tchán
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1978 Nechci nic slyšet Nechci nic slyšet Béda
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji III. inspektor Málek
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Podivný výlet Podivný výlet
1977 Hodina pravdy Hodina pravdy truhlář
1977 Zítra vstanu a opařím se čajem Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! ředitel školy
1976 Na samotě u lesa Na samotě u lesa
1975 O té velké mlze O té velké mlze
1975 Plavení hříbat Plavení hříbat
1974 Hodíme se k sobě, miláčku? Hodíme se k sobě, miláčku? vedoucí železářství Viktor Tomáš
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1973 Adam a Otka Adam a Otka Vencl
1973 Třicet panen a Pythagoras Třicet panen a Pythagoras profesor chemie Brom
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně Karel IV.
1972 Štědrý večer pana rady Vacátka Štědrý večer pana rady Vacátka
1971 Psi a lidé Psi a lidé
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce dr. Hýbl
1971 Touha Sherlocka Holmese Touha Sherlocka Holmese
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky
1969 Blázinec v prvním poschodí Blázinec v prvním poschodí Artur
1969 Skřivánci na niti Skřivánci na niti
1968 Třináctá komnata Třináctá komnata
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1968 Zločin v šantánu Zločin v šantánu
1968 Farářův konec Farářův konec Kostelník
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Rozmarné léto Rozmarné léto
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1966 Lidé z maringotek Lidé z maringotek Beznohý
1966 Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky rada Zedníček
1965 Ztracená tvář Ztracená tvář
1965 Bílá paní Bílá paní kastelán Jindřich Pupenec
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu redaktor
1964 Obraz Obraz Podger
1964 Čintamani & podvodník Čintamani & podvodník Příběhy sňatkového podvodníka - civilní policista
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů pluk. Helmuth
1963 Král Králů Král Králů Eda Brabec
1963 Einstein kontra Babinský Einstein kontra Babinský
1963 Až přijde kocour Až přijde kocour Robert
1963 Uspořená libra Uspořená libra
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1962 Slzy, které svět nevidí Slzy, které svět nevidí
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 2. Ferda Kalina
1961 Procesí k Panence Procesí k Panence
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1961 Florián Florián profesor Hňupka
1961 Hledá se táta Hledá se táta příslušník ŽB
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1959 Pět z milionu Pět z milionu Jiroušek
1959 Kam čert nemůže Kam čert nemůže Borovička
1958 O věcech nadpřirozených O věcech nadpřirozených Glorie - Šembera
1958 Touha Touha
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1958 Tři přání Tři přání
1957 Bomba Bomba
1957 V pátek ráno V pátek ráno
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1955 Rudá záře nad Kladnem Rudá záře nad Kladnem
1955 Vzorný kinematograf Haška Jaroslava Vzorný kinematograf Haška Jaroslava
1955 Psohlavci Psohlavci
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1954 Dnes večer všechno skončí Dnes večer všechno skončí Krejza
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě detektiv
1953 Tajemství krve Tajemství krve
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1947 Uloupená hranice Uloupená hranice
1946 Nezbedný bakalář Nezbedný bakalář mendík
1937 Svět patří nám Svět patří nám