Vlastimil Zavřel

Vlastimil Zavřel
Povolání: herec

84

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 04. 08. 1954
 

Filmografie

2007 Crash Road Crash Road policejní náčelník
2003 Bankrotáři Bankrotáři sluha Bebe
2003 Mazaný Filip Mazaný Filip
2001 Vůně vanilky Vůně vanilky
2001 Otec neznámý Otec neznámý plukovník Štětina
2001 Muž, který vycházel z hrobu Muž, který vycházel z hrobu Závozda
2001 Svědek Svědek
2000 Z pekla štěstí 2 Z pekla štěstí 2
1999 Sjezd abiturientů Sjezd abiturientů
1998 Milenec lady Chatterleyové Milenec lady Chatterleyové Charles May
1998 Česká soda Česká soda
1998 Z pekla štěstí Z pekla štěstí
1997 Báječná léta pod psa Báječná léta pod psa role neuvedena
1995 Playgirls Playgirls
1995 Malostranské humoresky Malostranské humoresky Martin
1993 Nahota na prodej Nahota na prodej policajt
1993 Mussolini - Cesta k moci Mussolini - Cesta k moci vězeň
1993 Kráva Kráva
1991 Tankový prapor Tankový prapor
1990 Poslední motýl Poslední motýl
1990 Pražákům, těm je hej! Pražákům, těm je hej!
1989 Vojtěch, řečený sirotek Vojtěch, řečený sirotek
1989 Vrať se do hrobu! Vrať se do hrobu!
1988 Pražská pětka Pražská pětka
1987 Zuřivý reportér Zuřivý reportér
1984 Příliš velká šance Příliš velká šance
1984 Rumburak Rumburak
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Čerepatka
1983 Pasáček z doliny Pasáček z doliny Lojzek
1980 Kluci z bronzu Kluci z bronzu Taraba
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha kriminalista
1978 Čistá řeka Čistá řeka číšník
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Pasiáns Pasiáns syn hajného
1976 Boty plné vody Boty plné vody Rousek
1975 Dva muži hlásí příchod Dva muži hlásí příchod Lebeda
1973 Láska Láska spolužák
1971 Pět mužů a jedno srdce Pět mužů a jedno srdce
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti Bohouš Adámek