Vlastimila Vlková

Vlastimila Vlková
Povolání: herec

55

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 08. 02. 1908
 

Filmografie

1993 Mussolini - Cesta k moci Mussolini - Cesta k moci Renziho matka
1991 Slunce, seno, erotika Slunce, seno, erotika
1989 Čas sluhů Čas sluhů
1989 Slunce, seno a pár facek Slunce, seno a pár facek
1987 Jak básníkům chutná život Jak básníkům chutná život
1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci O princezně Jasněnce a létajícím ševci
1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice Veselé Vánoce přejí chobotnice
1986 Chobotnice z II. patra Chobotnice z II. patra
1985 Vesničko má, středisková Vesničko má, středisková
1984 Rumburak Rumburak
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert
1983 Slunce, seno, jahody Slunce, seno, jahody
1983 Sestřičky Sestřičky
1981 Křtiny Křtiny babička
1981 Pozor, vizita! Pozor, vizita!
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci
1980 Útěky domů Útěky domů
1980 Romaneto Romaneto
1979 Jak rodí chlap Jak rodí chlap
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Leť, ptáku, leť! Leť, ptáku, leť!
1977 Příběh lásky a cti Příběh lásky a cti
1977 Talíře nad Velkým Malíkovem Talíře nad Velkým Malíkovem
1977 Jak se budí princezny Jak se budí princezny
1977 Jen ho nechte, ať se bojí Jen ho nechte, ať se bojí
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Dým bramborové natě Dým bramborové natě
1976 Zítra to roztočíme, drahoušku...! Zítra to roztočíme, drahoušku...!
1975 Pomerančový kluk Pomerančový kluk
1974 Jáchyme, hoď ho do stroje Jáchyme, hoď ho do stroje uvaděčka v kině
1973 Tajemství zlatého Buddhy Tajemství zlatého Buddhy
1972 Cesty mužů Cesty mužů žena v okně
1971 Romeo a Julie na konci listopadu Romeo a Julie na konci listopadu
1971 Klíč Klíč
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1971 Petrolejové lampy Petrolejové lampy
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky
1969 Smuteční slavnost Smuteční slavnost
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1967 Happy end Happy end
1967 Údolí včel Údolí včel
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně
1967 Hoří, má panenko Hoří, má panenko paní
1965 Intimní osvětlení Intimní osvětlení babi