Vojta Plachý - Tůma

Vojta Plachý - Tůma
Povolání: herec

16

Počet fanoušků

Datum narození: 10. 09. 1903
 

Filmografie

1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel
1964 Strakatí andělé Strakatí andělé
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století
1956 Proti všem Proti všem
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Jan Žižka Jan Žižka
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1949 Dnes o půl jedenácté Dnes o půl jedenácté
1949 Vzbouření na vsi Vzbouření na vsi
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Dva ohně Dva ohně
1948 Červená ještěrka Červená ještěrka
1948 Případ Z-8 Případ Z-8
1947 Jan Roháč z Dubé Jan Roháč z Dubé
1931 Pudr a benzin Pudr a benzin