Yul Vazquez

Yul Vazquez
Povolání: herec

počet fanoušků

23

Národnost: americká
 

Filmografie:

2008 Che Guevara - revoluce Che Guevara - revoluce Alejandro Ramírez
2008 Guerilla Guerilla
2007 Jiná perspektiva Jiná perspektiva Jorge Ruiz
2007 Americký gangster Americký gangster Alphonse Abruzzo
2005 Válka světů Válka světů
2002 Mizerové 2 Mizerové 2 Reyes
2000 Potopená Mona Potopená Mona
2000 Traffic - nadvláda gangů Traffic - nadvláda gangů
1999 Nevěsta na útěku Nevěsta na útěku
1995 V poslední chvíli V poslední chvíli
1992 Králové mamba Králové mamba
Přidejte se k nám