Yvetta Kornová

Yvetta Kornová
Povolání: herec

31

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 27. 11. 1961
 

Filmografie

2006 Kočky Kočky
2004 Krev zmizelého Krev zmizelého bachařka
2002 Udělení milosti se zamítá Udělení milosti se zamítá
1996 Nejasná zpráva o konci světa Nejasná zpráva o konci světa Margot
1986 Krajina s nábytkem Krajina s nábytkem Eva
1985 Zastihla mě noc Zastihla mě noc
1984 Prodavač humoru Prodavač humoru
1984 Oldřich a Božena Oldřich a Božena služka Jutty
1981 Matěji, proč tě holky nechtějí? Matěji, proč tě holky nechtějí? Tereza
1981 Pozor, vizita! Pozor, vizita!
1980 Citová výchova jednej Daše Citová výchova jednej Daše Dáša Kohútová
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu
1973 Přijela k nám pouť Přijela k nám pouť
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou