Zdena Hadrbolcová

Zdena Hadrbolcová
Povolání: herec

93

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 13. 07. 1937
 

Filmografie

2007 Chyťte doktora! Chyťte doktora! sekretářka primáře Horna Millerová
2004 Modrý Mauritius Modrý Mauritius Klotylda
1998 Návrat idiota Návrat idiota matka Emila a Roberta
1989 Dva lidi v ZOO Dva lidi v ZOO Růžena
1989 Skřivánčí ticho Skřivánčí ticho
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1985 Já nejsem já Já nejsem já Stejskalová
1984 Výbuch bude v pět Výbuch bude v pět
1984 Koloběžka první Koloběžka první králova tetička
1984 Rumburak Rumburak
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1982 Má láska s Jakubem Má láska s Jakubem Nováková
1982 Jak svět přichází o básníky Jak svět přichází o básníky profesorka
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1981 Víkend bez rodičů Víkend bez rodičů
1981 Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Katčina matka
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu babička Jeníková
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek Blažková
1978 Sólo pro starou dámu Sólo pro starou dámu
1978 Od zítřka nečaruji Od zítřka nečaruji
1977 Podivný výlet Podivný výlet
1977 Jak se točí Rozmarýny Jak se točí Rozmarýny učitelka biologie
1976 Konečně si rozumíme Konečně si rozumíme matka
1975 Páni kluci Páni kluci Vágnerová
1973 Přijela k nám pouť Přijela k nám pouť
1972 Cesty mužů Cesty mužů Věra Laňková
1972 O Sněhurce O Sněhurce Katčina matka
1972 Zlatá svatba Zlatá svatba
1971 Slaměný klobouk Slaměný klobouk
1971 Romeo a Julie na konci listopadu Romeo a Julie na konci listopadu
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže
1968 Vánoce s Alžbětou Vánoce s Alžbětou
1968 Bohouš Bohouš Metelková
1965 Odcházeti s podzimem Odcházeti s podzimem
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt
1962 Blbec z Xeenemünde Blbec z Xeenemünde služebná Líza